View work
Stockholm
Hybrid

Senior .NET-utvecklare

Svensktalande

Vi söker
någon som

 • Har minst fem års erfarenhet av .NET-utveckling
 • Har minst fem års erfarenhet av Episerver / Optimizely
 • Är genuint intresserad av tekniken och håller sig uppdaterade på det senaste
 • Talar flytande svenska, eftersom det är vårt arbetsspråk

Extra
meriterande

 • Erfarenhet av e-handel
 • Lång erfarenhet och bevisat duktig på Episerver CMS / Optimizely Content Cloud
 • Erfarenhet av Epi Commerce / Optimizely Commerce Cloud

Om tjänsten

Det fortsätter att vara hög efterfrågan på våra tjänster och vi utökar därför .NET-teamet med ytterligare en senior utvecklare med inriktning mot Optimizely/Episerver. Som utvecklare på IVEO arbetar du med varierande uppgifter i både större och mindre projekt, men generellt kan man säga att .NET/Optimizely-projekten tenderar att vara större snarare än mindre. Du är en del av alla faser inom projekten på .NET-sidan, både genom att jobba med de stora och komplicerade delarna men också genom att stötta kollegor med din erfarenhet. IVEO är Gold Partner till Optimizely och har i nuläget tre seniora utvecklare i Epi-teamet, som kommer att bli fler. Totalt består .NET-teamet i dagsläget av sex utvecklare.

Vi leder och driver projekten och tack vare mycket erfarna och tekniskt insatta projektledare elimineras de flesta vanliga vardagliga distraktionerna och du får mer effektiv tid till utveckling.

Vi arbetar i små team i alla projekt och samtliga teammedlemmar har inflytande över beslut och utvecklingen. Du kommer ha riktigt bra möjligheter att lära dig av våra erfarna utvecklare, men vi hoppas förstås att du kan lära oss ett nytt trick eller två också. Om du som utvecklare vill lära dig något nytt försöker vi alltid hitta projekt som ger möjlighet till personlig utveckling och lärande. En av utvecklingsteamets största styrkor är att vi hela tiden jobbar med att hålla oss uppdaterade på den senaste tekniken och kontinuerligt jobbar med att hitta och använda de mest optimala verktygen för varje projekt. Om vi känner att något inte funkar för oss så bygger vi något eget, gör pull request till existerande projekt, eller hittar något annat verktyg som funkar bättre. Vi kör helt enkelt på den bästa lösningen.

Vi har en hybridmodell där man kan jobba från kontoret eller hemifrån, men vill att man ska ha möjlighet att komma in till kontoret i alla fall ibland. Tjänsten är därför inte avsedd för permanent distansarbete från andra delar i landet, och heller inte för frilansare.

Sök
den här tjänsten

Valfritt
Laddar upp...
fileuploaded.jpg
Uppladdningen misslyckades. Maxstorleken är 10 mb.
Tack! Din ansökan som
Senior .NET-utvecklare
har blivit mottagen!
Har du ytterligare frågor? Kontakta carl@iveo.se
Något gick fel när formuläret skickades. Prova igen!

Sveriges bästa och förmodligen trevligaste digitalbyrå.
Och vi letar alltid efter nya talanger.

Lediga tjänster
hos oss

Kan man jobba både med de bästa i branschen och samtidigt ha de bästa kollegorna? Ja, på IVEO!
Vi är en digitalbyrå med 21 medarbetare som arbetar tätt tillsammans för att utveckla både byrån och individen. Alla har möjligheten att påverka både hur IVEO gör saker och sin egen roll här. Vi jobbar hela tiden tillsammans för att skapa en engagerande, utmanande och –framförallt - genuint trevlig arbetsplats. Du hittar oss i vårt nyrenoverade kontor vid Karlaplan i centrala Stockholm.

Prestigelösa och kunniga proffs.
Vi är inte den största byrån, men vi tror att vi är den bästa. Vi strävar efter att bara jobba med högsta kvalitet – något som gäller för både kollegor och kunder såväl som plattformar. Med under 30 anställda behåller vi fokus på att leverera lösningar av just högsta kvalitet samtidigt som vi har kul.

Ödmjukhet är grunden för vårt interna samarbete. Det genomsyrar hur vi delar med oss av kunskap i teamet och hur vi behandlar varandra. Vi är nog inte bara Sveriges bästa byrå, vi är nog den trevligaste att jobba på också.

Ända sedan IVEO grundades 2009 har vi fokuserat på att skapa en arbetsplats där man kan utveckla sina kunskaper, ha daglig kontakt med några av de bästa i branschen och arbeta med intressanta och utmanande projekt.

Den (världskända) kickoffen och andra aktiviteter.
Vi gör minst en större aktivitet om året. Den viktigaste brukar vara höstkickoffen, där vi (med egna ord) verkligen har fått in några fullträffar de senaste åren. Vi har varit på Island, i Amsterdam, Malaga, Köpenhamn och Barcelona, vi har kört racingbåtar och flugit flyboards, varit på vingårdar, kört mountainbikes ner för faktiska berg, spelat paintball och ätit på trestjärniga Michelinrestauranger. Vi har prickat in kombinationen tapas och sjösjuka på katamaran i Medelhavet. Mottot är att (nästan) allt går att göra, och vi röstar fram vad som ska in på schemat.

Sneak peek på teamet

Elinor
Gamer
Discgolf
Söderort
Jocke
Hundar
Tatueringar
Snus
Anton
Arsenal
Padel
Stryktipset
Ville
Lanista
Golf
WoW
Wolfgang
Godis
Skalskydd
Bollar
Pelle
Skidor
E-com
Lidl
Kamni
Vin
Resa
Hitta fel
Johan
Techno
DIF
Cyklar
Bruno
Laravel
Gourmand
Lidingö
Calle
Vin
Skidor
Quiz
Kristoffer E.
Katter
Roland
Svartklubb
Kristoffer
Brädspel
.NET
Cocktails
Emil
DnD
Gaming
Fordon
Markus
Ramen
Naruto
Mackor

Egenskaper
vi gillar

 • Nyfikenhet och genuint intresse för teknik
 • Viljan att göra och leverera bra saker, inte bara good enough
 • Kunskap i kombination med prestigelöshet
 • Ansvarstagande och öppen i kommunikation

Vad får du
hos oss

 • Jobba med den senaste tekniken
 • Hybridmodell som du vill, kontor eller på distans
 • Jobba med innovativa projekt och några av Sveriges största företag
 • Konkurrenskraftig lön och förmåner
 • Labbdagar och konferenser
 • Härliga kollegor runt lunchbordet, på kickoffer och after works
 • Välfyllt kylskåp

Vi är inte den största byrån,
men vi tror att vi är den bästa

IVEO är en mångsidig digital byrå med fokus på e-handel. Vi skapar inspirerande varumärkesupplevelser och läckra digitala lösningar. Med 15 års erfarenhet är vi en pålitlig och strategisk partner som har långsiktiga relationer med våra kunder.
Grundat

200

0

Medarbetare

0

Årets byrå

0

x

Medelålder

0